Documentație tehnică piese schimb

Oferim piese schimb adaptabile pentru masini si utilaje, din producție proprie sau de la furnizori agreați. Livrăm produse pentru mărcile Bobcat, Caterpillar, Cummins, Hitachi, Isuzu, Komatsu, Kubota, New Holland, Perkins, Takeuchi, Yanmar…
>> Întinzătoare de curea și curele de schimb
>> Caracteristici tehnice electromotoare si alternatoare – Caterpillar, Komatsu, etc…
>> Sasiu si elemente de caroserie pentru Caterpillar
>> Piese pentru angrenaje conice si roti dintate utilaje Caterpillar
>> Piese de schimb cilindri hiddraulici si seturi complete de garnituri
>> Piese de schimb bucse si pini pentru utilaje incarcatoare Caterpillar
>> Caterpillar; bucse si pini utilaje excavatoare
>> Komatsu; piese de schimb bucse si pini pentru excavatoare


piese de schimb OEMEchipamentul sau utilajul dvs. poate prinde din nou „viață“ sau dimpotrivă, puteți să-l puneți pe butuci definitiv, totul în funcție de ce fel de piese de schimb folosiți.

Totuși, puteți să prelungiți durata de existență a utilajului printr-un program bine definit și organizat de înlocuire a pieselor uzate cu piese de schimb care au sursă certificată și controlată de proveniență.

OOEM Top Line Romania vă oferă toate informațiile pertinente despre necesarul dvs de piese, iar înlcouirea celor uzate o puteți face selectând din cataloagele pe care cu plăcere vi le punem la dispoziție. Asigurați-vă că știți ce anume căutați, iar dacă nu consultați-ne. Apoi folosiți formularul nostru de contact pentru a comanda.

Situația economică din România este favorabilă importului sau productiei de piese schimb si accesorii, componente pentru diverse marci. OEM Romania identifica posibilitatile de a livra pentru majoritatea marcilor consacrate, pentru diversele tipuri de utilaje de constructii.

Nu vă lăsați angrenați în piața de piese schimb ieftine, produse care se vor dovedi în timp că sunt nocive pentru buna funcțiobare a utilajului/echipamentului/instalației dvs. Mai mult, singuri veți ajunge la concluzia că o piesă de schimb de calitate și proveniență garantată este totuși mai ieftină!

Echipa OEM Romania.