OEM Top Line Romania furnizează piese de schimb pentru utilaje de construcții, aceasta fiind activitatea d ebază. Suntem o reprezentanță a firmei OFM TOP Line din Italia. Producătorul de piese de schimb italian are o experiență în domeniu începând cu anii 1960.
piese schimb caterpillarAvantajele pieții unice europene a determinat compania italiană să-și deschidă o reprezentanță în România. Așa se face că din 2008 funcționează OEM Top Line Romania SRL cu sediul în Timișoara. Este explicabil deci de ce afirmăm că vă livrăm piese de schimb din producție proprie sau de la producătorii agreați și cu originea certificată. Toți furnizorii nostri se supun standardelor de calitate. Livrarea produselor – piese de schimb și accesorii originale sau compatibilie cu cei mai importanți producători mondiali de utilaje în construcții – se face cu cea mai mare promptitudine. Mai mult, oferim și un serviciu absolut gratuit de asistență tehnică.

Livrare piese de schimb din depozit

Piesele comandate pentru majoritatea utilajelor care funcționează în România se face direct din depozitul din Timișoara. Cele pe care nu le avem pe stoc le livrăm pe bază de comandă cu o frecvență bisăptămânală. Livrarea se face oriunde în țară prin intermediul serviciilor de curierat rapid, dar desigur că nu respingem nici ideea unor soluții alternative conform înțelegerilor cu beneficiarii.
piese de schimb komatsu

Fiind specializați în producția și comercializarea pieselor de schimb este evident că avem o oarecare preferință pentru anumite mărci, producători de renume pe plan mondial. Astfel, furnizăm piese pentru Caterpillar, Volvo, Fiat-Hitachi, Komatsu, Case, Fiat-Alis, New Holland, ZF, Cummins. Totuși, ne adaptăm și în funcție de solicitări, ceea ce ar trebui să vă dea de înțeles că suntem o firmă foarte flexibilă. Suntem preocupati si de menținerea și dezvoltarea portofoliului de clienți.

Oferim deci asistență tehnică gratuită 24/24 și 7/7. Apelați cu încredere la consultanții noștri. Și vă rugăm să rețineți că nicio afacere nu poate fi bună dacă va câștiga doar unul dintre parteneri!

Alegeți-ne pe noi ca furnizorul dvs de piese de schimb. Veți fi mulțumiți căci utilajele dvs vor fi mereu pline de viață!

>>> Află mai multe despre piese de schimb false. Asa numitele fake-uri