Filtru ulei de transmisie – P179342

filtru de ulei

Filtru de ulei la ofertă! Din când în când facem oferte pentru piesele de schimb aflate pe stoc, accesorii sau consumabile. Este un bun mijloc de a ne păstra clienții și de a ne promova.

Succesul nostru se datorează în primul rând calității serviciilor ce constau în distribuția de piese de schimb. Totuși, programele de fidelizare sunt printre cele mai eficiente metode de marketing.

OEM Romania constituie soluția dvs pentru piese de schimb. Vă ecomandăm să fiți mereu la curent cu ofertele noastre!

Pret nou : 98.76 RON +TVA   *OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL

Categorie Filtre/Filtru de ulei transmisie
Producator Donaldson
Cod produs P179342
Coduri echivalente CA0040952 (KOMATSU) /  VOE11709048 (VOLVO) 254686A1 (CASE) / 254686A2 (NEW HOLLAND)
Model utilaje KOMATSU  WB93R2 / WB93R5 / WB97R / WB93S5 / WB97R2 / WB97R5
  VOLVO        BL71 / BL61
  CASE            580LE / 580SL / 580SLE
  NEW HOLLAND 
   

Filtru de ulei – printre cele mai cautate consumabile

Un filtru de ulei are menirea de a elimina particulele care pot exista in circuitul de transmisie sau al motorului. Toate filtrele de ulei sunt construite cu acest scop. Substantele/particulele daunatoare pot fi aschii metalice, rugina, sedimente, nămol sau alte tipuri de impuritati. Daca acestea continua sa fie in suspensie in ulei, ele vor ataca mecanismul. Vor produce zgarieturi sau chiar blocaje.

In general, un asemenea filtru se schimba odata cu uleiul. De calitatea lui depinde durata de viata a intregului mmecanism. Apoi, ar mai fi foarte important de retinut ca un filtru de ulei este bine sa fie schimbat chiar mai des decat uleiul. Dar schimbarea unui filtru de ulei nu inlocuieste necesitatea schimbarii intregii cantitati de ulei.

filtru de ulei

Un ulei se poate clasifica in functie de componenta si de vascozitate. Sunt clasificarile agreate de producatori de uleiuri si fabricantii de motoare. In functie de componenta remarcam trei grupe mari:

  • Ulei mineral. Acesta contine substantele alcaline din titei din care este extras in totalitate. Practic am putea spune ca este un petrol mai rafinat, la care se urmaresc anumite proprietati.
  • Ulei sintetic se numeste acel ulei produs din substante sintetizate. Spunem despre acesta ca este produs in conditii de laborator.
  • Ulei semisintetic. Un produs care combina uleiul mineral cu maxim 30% dintr-un ulei sintetic.

In ceea ce priveste vascozitatea, acest indicator ne indica daca uleiul poate functiona in conditii optime atat vara cat si iarna. Un ulei care are in denumire litera W (winter) este potrivit conditiilor de iarna.

>> Index piese de schimb OEM Romania

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*