Piese de schimb furnizate de OEM Romania este continutul acestui site. Echipa noastra va informeaza ca prin completarea formularului de contact sau orice chestionar de pe site vom respecta confidentialitatea datelor dvs. In acelasi timp, completarea oricarui formular  va fi considerată o cerere expresă privind folosirea datelor personale. Le vom folosi doar în scopul contactării si /sau transmiterii de mesaje.

Utilizatorul are obligația de a completa corect datele personale. OEM Romania piese de schimb nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de înscriere.

Echipa site-ului OEM Romania piese de schimb vă asigură de onestitatea ei. Vă garantăm că nu vom împărtăși cu nimeni nicio informație care provine de la dvs. Indiferent dacă are legătură sau nu cu intimitatea și protecția datelor dvs. Dacă permiteți accesul și a altor persoane la informațiile dvs, vă rugăm să o faceți dvs.

Doar oferte de piese de schimb

piese de schimb utilajeDacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați. Completarea formularelor din acest site va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres și neechivoc pentru folosirea datelor personale în scopul contactării.

De asemenea, OEM Romania piese de schimb vă va transmite mesaje, informații sau reclame ce privesc activitatea site-ului . Utilizatorul are obligația de a completa corect câmpurile formularului, în conformitate cu realitatea. OEM Romania piese de schimb nu isi asuma raspunderea pentru eventualele efecte rezultate din completarea incorecta sau insuficienta a datelor pe care ni le furnizati de bunavoie.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor. Este vorba de acele prevederi care se referă la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dvs și protecția lor vă rugăm să ne contactați. Vă punem la dispoziție în acest sens secțiunea „Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

Vă mulțumim. Echipa OEM Romania piese de schimb.

>> Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului