OEM Romania liveaza piese de schimb si accesorii pentru cam tot ce mișcă astăzi în România, ne referim evident la utilajele care lucrează în construcții și agricultură, la îmbunătățiri funciare, etc. Așadar, de la cel mai neînsemnat excavator sau încărcător frontal până la cele mai avansate buldozere, fie că poartă nume unei mărci de renume, Caterpillar, Komatsu sau Volvo… noi furnizăm printre cele mai sigure piese de schimb, la preturi corecte si in conditii rezonabile de livrare si plata.

În același timp… oferim suport tehnic adecavta 24 din 24 ore. Mai multe detalii despre condițiile de suport și asistență tehnică în pagina noastră dedicată.

>> Pini si bucșe, piese de schimb
>> Transmisii si reductoare
>> Alternatoare si electromotoare
>> Simeringuri si garnituri
>> Sisteme de rulare si piese de schimb pentru acestea
>> Componente hidraulice
>> Caroserii si sasie
>> Motoare complete si/sau piese de schimb
>> Piese electrice
>> Filtre
>> Cabine si piese de schimb pentru ele

Contactați-ne oricând pentru a beneficia de serviciul tehnic. Veți obține acces rapid la informațiile și datele esențiale despre piesele de schimb pe care le livrăm. Sau vă putem da un sfat, vă putem îndruma. Totuși, pentru o mai bună înțelegere a capacităților noastre, vă rugăm să observați mai jos categoriile de piese de schimb pe care le putem livra.

Bucșe și pini, piese de schimb

Bucse din otel dur

bucse de schimb din otel dur

Producem și livrăm bucșe excelente calitativ, fabricate din oțel E355 sau 20MnCr, repsectiv din 100Cr6. Bucșele piese de schimb de la oem Romania, datorită oțelului aliat și tratamentului termic au o duritate a suprafeței de HRC=58/62. Bucțele pe care le producem sunt piese de schimb simple sau adaptate pentru o cât mai bună lubrifiere, astfel că unele tipuri au orificii radiale pentru ulei si canale interioare de lubrifiere.

OEM Top Line Romania produce și comercializează o gamă suficientă de bucșe și pini care pot adaptate la piesele de schimb originale de pe echipamentele Caterpillar, Komatsu, Volvo sau altele din această categorie….

Pini de boghiu

piesa schimb pin boghiu

Suntem absolut convinși că piesele noastre de schimb au o calitate ireproșabilă, iar rezultatele și poziționarea noastră pe piață dovedesc aceste lucruri. Putem sta alături de cei mai buni și mai renumiți producători din lume.

Pini si opritoare

piese schimb opritoare

OEM Top Line Romania vă oferă cele mai bune pinuri și opritoare, fabricate din materiale de înaltă rezistență ceea ce conferă longevitate și durabilitate echipamentelor dvs. Prin piesele de schimb oferite de noi beneficiați de o fiabilitate semnificativă.

Pinuri de boghiu

pinuri boghiu de schimb

Colaboratorii și furnizorii noștri din Italia au o experiență îndelungată în producția de piese de schimb. Datorită calității produselor livrate ne situăm printre cei mai renumiți furnizori de piese și accesorii.

buton sus

Reductoare si transmisii

Curele trapezoidale

curele trapezoidale de schimb

Curele fabricate din materiale de calitate și rezistență superioară ce determină prevenirea fisurilor și rupturilor care pot bloca sau opri utilajul. OEM Top Line distribuie curele din gama Dayco, recunoscute pentru durabilitate. Mai multe detalii în catalogul pe care-l aveți în secțiunea download.

Mecanisme de pivotare

piese de schimb pivotare

Piesele de schimb care deservesc mecanismele de pivotare sunt acționate de un motor hidraulic, acesta furnizând forța de mișcare. Livrăm produse din oțeluri aliate de calitate și a căror compoziție nu poate fi pusă la îndoială.

Coronale pe care le livrăm clienților noștri au inelul zimțat din oțel  aliat 42CrMo4 iar în exterior acesta este 50Mn. Stocurile noastre sunt suficient de bogate și în general fac față oricăror cereri. De aeemenea, vă rugăm să uzați de serviciul nostru de suport tehnic. Consultați și „Manualul de utilizare, operare și întreținere”.

Roata pinion

roata pinion piesa schimb

OEM Top Line ® produce și livrează piese de schimb pinioane pentru mecanismele de pivotare. Vă asigurăm că produsul finit se comercializează doar după ce calitatea și porpiretățile mecanice ale acestuia au fost controlate în amănunt.

buton sus

Electromotoare și alternatoare, piese de schimb

Alternatoare Hitachi adaptabile la utilajele de tip Yanmar

alternator piesa de schimb Hitachi

Piese de schimb electrice alternatoare și electromotoare Hitachi® sunt perfect compatibile cu aplicațiile de tip Yanmar®, furnizând calitate și eficiență maximă. Solicitați informații suplimentare personalului nostru de vânzări.

Alternatoare de tip Nikko adaptabile la utilajele Komatsu

alternator piesa schimb nikko

Utilajele Komatsu și Yanmar sunt cunoscute a fi printre cele mai fiabile din lume. Vă punem la dispoziție alternatoare și electromotoare de fabricație Nikko, piese de schimb perfect adaptabile și cu același coeficient de siguranță ca al ansamblurilor originale.

Demaroare adaptabile la utilajele de tip Caterpillar

piesa schimb imagine indisponibila

Toate utilajele de construcții produse Caterpillar, miniere sau folosite în cele mai dificile condiții de exploatare sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor. OEM Top Line România vă oferă piese de schimb pentru utilajele Caterplillar, ansamble și accesorii care au calități foarte apropiate de cele originale.

Electromotoare Hitachi adaptabile la utilajele de tip Yanmar

electromotor piesa de schimb hitachi

Vă rugăm să folosiți formularul de contact (sau chiar dați-ne un telefon) dacă sunteți în căutarea unui demaror de tip Hitachi. Electromotoare, alternatoare, orice altă piesă de schimb din această gamă, de fapt aproape orice subansamblu vă putem oferi și livra.

Dacă nu avem pe stoc vă procurăm.

Electromotoare Nikko adaptabile la utilajele de tip Komatsu

electromotor nikko pentru hitachi

Oferim piese de schimb Electromotoare adaptabile la utilajele de tip Komatsu, pe care OFM Top Line le comercializează pe bază de comandă. Acestea sunt prevăzute cu un releu de siguranță, dacă sunt concepute inițial ca agregat primar. Pentru o documentare mai atentă a necesității dvs vă recomandăm să descărcați catalogul referitor la interschimbabilitatea pieselor de schimb originale ale utilajului de tip Komatsu .

buton sus

Garnituri și simeringuri de schimb

Cutie compartimentata pentru sistemul de garnituri inelare

garnituri si simeringuri de schimb

Vă oferim cel mai modern și eficient mijloc de a fi capabili în orice moment să etanșați orice similar unei garnituri originale, respectiv cutia compartimentată pentru sistemele de garnituri inelare. OEM Top Line vă oferă soluția pentru a economisi timp și, deci, bani. Vă recomandăm să consultați broșurile referitoare la informațiile OEM și măsurătorile aferente, precum și disponibiliatea de stoc a acestor piese de schimb.

buton sus

Piese de schimb pentru sisteme de rulare

Lagăr simplu sferic

piesa schimb lagar sferic

Lagărele simple sferice radiale sunt formate dintr-un inel interior, care prezintă o suprafață sferică exterioară ce se angrenează la suprafața concavă a inelului exterior. Datorită formei, acestea se potrivesc la sistemele care sunt caracterizate de mișcări de aliniament între arbore și carcasă, sau la cele care pot prezenta oscilații, mișcării de rotație sau rostogolire la viteze relativ reduse.

Lagărele produse de OEM Top Line sunt piese de schimb perfect interschimbabile cu cele originale. Punem la dispoziția dvs. lagăre adaptabile utilajelor de tip Caterpillar, Volvo și Komatsu. Vă recomandăm să descărcați catalogul în format PDF, de la sectiunea Cataloage de pe site.

Patine de șenile

patine pe senile

OEM top line furnizează patine de șenile rezistente la uzură, datorită unei producții de înaltă calitate și materialelor prime folosite. Sistemul de călire prin curenţi de inducţie extinde durata de viață și în cazul unei funcționări de lungă durată a acestui tip de piese de schimb.

Roți purtătoare pe șenile

roti de schimb pentru senile

Roțile purtătoare pe șenile sunt fabricate prin tratare termică pentru a asigura o funcționare continuă și de lungă durată, chiar și în cazul șocurilor și eforturilor puternice. Anii de experiență pe care i-am dobândit ne clasează pe primul loc, atunci când vine vorba de raportul calitate-preț.

Sisteme de cuzineți de schimb

cuzineti piesa de schimb

Obținem calitatea pistonului turnând aluminiu topit în forme. Furnizăm sisteme complete, prevăzute cu pistoane, inele și cuzineți, produse de cei mai renumiți producători.

Boghiuri Made in Italy

boghiuri made in italy

Boghiul oferă stabilitate și are capacitatea de a absorbi mișcările continue ale încărcăturii utilajului. Vă recomandăm să descărcați broșura referitoare la tipul de buldozer Caterpillar Dozer unde veți găsi informații complete despre acest tip de piese.

buton sus

Componente hidraulice

Sisteme de garnituri hidraulice

garnituri hidraulice de schimb

Deținem gama completă de elementele de etanșare pentru cilindrii hidraulici, precum cilindrul elementului elevator, cilindrul de înclinare și cilindrul de direcție. Vă recomandăm să descărcați catalogul complet referitor la elementele de etanșare.

Sisteme de garnituri pentru motor

piesa chiulasa motor

Gama de sisteme de garnituri pentru revizia generală a motorului se aplică atât celui superior, cât și celui mijlociu și inferior. OFM Top Line furnizează toate seriile adaptabile la utilajele de tip Caterpillar și Komatsu.

buton sus

Piese de uzură: dinți, lame, cuțite

Lame

piese pentru lame buldozer

Lamele buldozerului sunt fabricate pentru a asigura cea mai înaltă performanță de funcționare în medii dificile de lucru.

buton sus

Șasie și caroserii

Cadru adaptabil la utilajele de tip Caterpillar

sasiu si caroserii de schimb

Cadrul este fabricat și atent conceput pentru a absorbi mișcările de răsucire, chiar și în timpul unui volum de lucru intens. Consultați broșura referitoare la cadrul adaptabil la utilajele de tip Caterpillar și aflați informații și despre alte tipuri de piese de schimb.

buton sus

Motoare și piese de schimb pentru motoare

Grup motor

grup motor si piese de schimb

OFM Top Line furnizează acest tip de produse, fabricate din materiale interschimbabile cu cele originale.

Turbocompresoare

turbocompresor

Motorul aspiră aer; amestecul de aer și combustibil se arde și se transformă în mișcare mecanică. Turbocompresorul care evacuează aerul din motor și puterea lui de combustie va crește performanța motorului. OFM Top Line pune la dispoziția dvs. turbocompresoare de înaltă calitate. Dispunem de un catalog cu piese de schimb care se adaptează la turbocompresoarele originale de tip Caterpillar, Komatsu, Cummins sau alte echipamente.

Balansier Made in Italy

balansier

Balansierele produse de OFM Top Line sunt atent concepute și fabricate din cele mai bune materiale prime și proceduri de producție. Balansierele sunt concepute pentru o durată lungă de funcționare. Totuși, dacă aveți nevoie de acest tip de piese de schimb vă recomandăm să descărcați catalogul referitor la tipul de buldozer Caterpillar Dozer.

Suporturi în cruce

suport cruce piesa de schimb

Suporturile în cruce pe care noi le fabricăm sunt realizate din materiale de înaltă calitate.

buton sus

Piese electrice

Intrerupatoare

intrerupatoiare electrice de schimb

Întrerupătoarele și întrerupătoarele pentru baterie se adaptează la utilajele de tip Caterpillar.

Intrerupator de siguranta (releu) adaptabil la demarorul de tip Komatsu

piesa de schimb releu de siguranta

Cele mai multe dintre demaroarele instalate pe utilajele de tip Komatsu sunt prevăzute cu întrerupător de siguranță; noi dispunem de aceste piese de schimb care se potrivesc și pentru marca NIKKO.

Dispozitiv de oprire a motorului electromagnetic cu solenoid

dispozitiv oprire motor cu solenoid

În curând, broșură electronică va putea fi descărcată.

Releu de siguranță pentru demaroarele adaptabile la utilajele de tip Komatsu

piese electrice releu de siguranta

Majoritatea demaroarelor instalate pe utilajele de tip Komatsu sunt prevăzute cu un întrerupător de siguranță; furnizăm această piesă interschimbabilă de tip Nikko.

buton sus

Filtre

Filtre de aer

filtre de aer pentru schimb

Scopul filtrului de aer este acela de a colecta reziduurile și praful care se depune pe motor în timpul funcționării. Furnizăm filtre de schimb de calitate, ele fiind piese fabricate de cei mai buni producători.

Filtre de ulei

filtru de ulei

Este important ca filtrul de ulei pentru motor să colecteze impuritățile (metal) cauzate de uzura pieselor în urma funcționării; așadar OFM Top Line comercializează numai filtre produse de terți de înaltă calitate, menite să le înlocuiască pe cele originale.

Pre-filtre

pre filtre

OFM Top Line pune la dispoziția dvs. o gamă variată de pre-filtre; acestea au scopul de a reține impuritățile de mari dimensiuni pe perioada de funcționare a utilajului.

buton sus

Piese de schimb pentru cabine

Alarme

alarme si accesorii de schimb pentru cabine
Sisteme de alarme adaptabile utilajelor de tip Caterpillar, dar și pentru uz universal, de la 12 la 48 de Volți.

Filtre pentru cabine

filtru pentru cabina

Vaporii, praful și poluarea din mediu sunt reținute de filtrul pentru cabină pentru a asigura un aer curat operatorului. Pe durata programului de lucru acesta are nevoie de confitii optime. Vă recomandăm să descărcați catalogul nostru referitor la piesele de schimb adaptabile la utilajele de tip Caterpillar și Komatsu.

Geam

parbriz de schimb

Produsul pe care OFM Top Line îl furnizează este prevăzut cu geam incasabil sau laminat. Culorile disponibile sunt: verde, bronz sau transparent. Vă recomandăm să descărcați catalogul complet pentru toate utilajele.

Indicatoare si aparate de masurare

aparat de masura

Manometre, indicatoare ulei și combustibil motor, indicatoare apă și ulei potrivite pentru echipamentele Caterpillar. Vă recomandăm să descărcați catalogul cu piese de schimb.

Ștergător

lamela de schimb pentru stergator

Furnizăm lame pentru ștergător și racorduri aferente, adaptabile la utilajele de tip Caterpillar. Vă recomandăm să descărcați broșura referitoare la încărcătoarele de tip skid loader.

Motoare pentru ștergător

motor de schimb entru stergator

Motoare pentru ștergător adaptabile la utilajele de tip Caterpillar pentru deplasarea pământului. Distribuim produse DOGA. Vă recomandăm să descărcați catalogul.

Lămpi și lumini

lampa stop si lumina piese de schimb Caterpillar

OFM Top Line furnizează o gamă variată de lămpi și lumini potrivite pentru echipamentele de deplasare a pământului de tip Caterpillar. Bineinteles ca și piese de schimb utile funcționării acestora.

buton sus