Oferim suport tehnic fara nicio pretentie pecuniara. Interesul nostru este acela de a va ajuta sa identificati solutia optima pentru utilajul dvs. Va rugam sa ne constactati la reperele de mai jos:

Telefoane: +40.788.310.000; +40.788.310.000; +40.788.104.533;
Email: contact@oemromania.ro
Skype: oemcomercial
Online: Formular Contact Online

Piese de schimb și informații complete referitoare la absolut orice producem, llivrăm sau distribuim. Totul este pus la dispoziție de inginerii noștri cu ani buni de experiență în domeniu.

Non-stop suport tehnic

Oferim un serviciu tehnic gratuit și deosebit de prompt și de exact, atribute care ne definesc pe noi ca adevărați profesioniști. Lumea tehnicii în general – a utilajelor folosite în construcții în mod special – este plină de informații din ce în ce mai bogate. Devine astfel din ce în ce mai dificil să ajungeți la detaliile despre caracteristici tehnice specifice despre orice piese de schimb ați avea nevoie.

suport tehnic

>> Piese de schimb – index  Vă rugăm să consultați principalele categorii de piese de schimb oferite de OEM Romania.

Serviciul nostru de suport tehnic chiar este gratuit în totalitate si nu o să-l regăsiți în absolut niciun alt serviciu pe care-l punem la dispoziția dvs. Aveți convingerea că nu veți plăti mai mult nici la curierat, nici la plata produsului. Mai mult, asistența oferită nu vă implică în niciun fel chiar și dacă, în urma informațiilor oferite de noi, nu veți cumpăra în final nicio piesă de schimb. (Știm că o veți face data viitoare…)

De ce este gratuit serviciul nostru de consultanță?…

Desigur că una din întrebările pe care poate vi-o puneți este aceasta. Lucrurile nu sunt însă deloc complicate. Oferim suport tehnic gratuit pentru orice achizitie de piese de schimb din motivul limpede de a vinde. Caci noi gandim asa: explicăm clientilor avantajele uneia sau alteia dintre solutii, iar ei decid. Chiar daca nu vor cumpara ceva de la noi, serviciul nostru de consultanta va fi tinut minte. Iar data viitoare, vom vinde si ceva piese de schimb. Evident si serviciul de suport tehnic va fi tot gratuit.

Altfel spus, vă procurăm orice piesă de schimb aveți nevoie! Pentru absolut orice utilaj de construcții folosit în România!

>> Învățăm de la cei mai mari: Suport tehnic Caterpillar