O pagina de termeni si conditii de utilizare a unui site ar putea părea desuetă. Cel puțin. Totuși, ea își dovedește utilitatea în foarte multe situații. Pentru că noi nu putem fi cu cheia fixa anga un utilaj la care trebuie schimbata o piesa. Ori, in consecinta, nu stim daca acea piesa este chiar cea care trebuie schimbata. Ne luam asadar o masura de prevedere.

termeni si conditii

Mai mult, noi nu suntem langa utilaj nici cand dvs puneti inapoi piesa pe care ati comandat-o si ati primit-o. Este firesc asadar sa fim precauti.

TERMENI si CONDITII

Site-ul „OEM Romania – Piese de schimb pentru masini si utilaje“ cuprinde: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri si alte genuri de informații. Toate acestea constituind de fapt continutul site-ului proprietate a a firmei OEM TOP LINE ROMANIA SRL Timisoara. ca atare este necesara enuntarea unor termeni si conditii.

piese de schimbOrice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului „Piese de schimb OEM Romania“ reprezintă acceptarea. Reprezintă însușirea de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții.

OEM TOP LINE Romania SRL Timisoara își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a face schimbari in acesti termeni si conditii. Respectiv de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.oemromania.ro

DESCRIERE SITE

„Piese de schimb OEM Romania“ este un site web de prezentare a activităţii societatii noastre comerciale. Ca atare, în conformitate cu obiectul nostru de activitate, suntem specializați în producerea și comercializarea de piese de schimb pentru mașini și utilaje. În site vom prezenta doar aspectele care ne interesează și pe care le considerăm oportun de afi făcute public.

DREPTURI DE AUTOR

piese de schimbÎntregul conținut al acestui site este proprietatea OEM TOP LINE ROMANIA SRL Timisoara și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului „OEM Romania – Piese de schimb pentru masini si utilaje“ nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților în drept ai societății noastre.

LIMITAREA RASPUNDERII

OEM TOP LINE ROMANIA SRL Timisoara nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunăvoință, posibilității de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultând din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului;
  • orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat pe site de către terți sau utilizatori, violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații printr-una din modalitățile expuse în pagina noastră dedicată informatțiilor de contact..

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

piese de schimb caterpillar si komatsuAcceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți că sunteți de acord că utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. Ne absolvim în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect. Inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

OEM TOP LINE ROMANIA SRL Timisoara nu oferă nicio garanție că:

  • informațiile din site vor împlini toate cerințele dumneavoastră;
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
  • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere;
  • calitatea oricăror produse, servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră prin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;
  • orice eroare de program va fi corectată;
  • niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.

Utilizatorul site-ului www.oemromania.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții.

Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

Noi nu avem alt gen de termeni si conditii decat au marile companii din lume. Cele cu care colaboram deja.